Storitve

image description

Access Bars

Access Bars® je tehnika, pri kateri z rahlim dotikom točk na glavi možgani po 15 minutah preidejo v theta stanje - stanje globoke relaksacije, v katerem se aktivira samozdravljenje telesa in širi prostor zavedanja v našem življenju.

'Barsi' so 32 točk na glavi, kjer smo shranili vse svoje misli, ideje, pričakovanja, razmišljanja, čustva in drže do stvari, za katere smo v katerem koli življenju menili, da so pomembni, danes pa le omejujejo naše zavestne izbire na različnih področjih življenja.

Vsaka 'Bars seansa' lahko sprosti od 5–10 tisoč let omejitev na področju, povezanem s točko, ki se je dotikamo. Morda se pomen točk zazdi podoben kot pri akupunkturi ali kateri drugi tehniki, v resnici pa imajo kot del 'Barsov' popolnoma drugačno funkcijo. Spremembe, ki jih omogočajo 'Barsi', so zato neprimerljive.

Možganski valovi se med izvajanjem 'Barsov' upočasnijo in tako dopustijo dostop do vedenjskih vzorcev, sistemov prepričanj in pogledov, ki se jih nevede oklepamo in uporabljamo od otroštva ali še iz preteklih življenj. V resnici postajamo vedno bolj prisotni v svojem življenju, preteklost pa se ne projicira več v prihodnost na enak način.

Ko nam zaženejo 'Barse', je tako, kot da bi na računalniku pritisnili na gumb za brisanje blokad na različnih področjih življenja. Razpletati se prično nevidne niti, ki nas držijo ujete in nam onemogočajo svobodno premikanje naprej v življenju. To je podobno, kot da bi aktivirali računalniški virus zavesti, ki začne stvari razpletati tam, kjer delujemo na avtopilotu namesto z zavedanjem.

Ko smo pripravljeni delovati z več zavedanja, s tem začnemo odpirati vrata vsesplošnemu ozdravljenju. Širši kot je prostor zavedanja, lažje in hitrejše je spreminjanje pogleda na zdravje, odnose, denar,.. posledično pa učinkovitejše uvajanje sprememb in napredovanje na vseh področjih življenja.

images description

Rezervacija Rezervacija termina

Želite rezervirati ali pa imete vprašanje?

Pokličite na : +386 (0)41 438 753 ali izpolnite spletni obrazec.